
Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı
Şırnak Üniversitesi’nde düzenlenen programa Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, rektör yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Hüseyni, üniversite akademik ve idari personeli, birim amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından Gazze’de yaşananlara ilişkin sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi.
Gösterimin ardından Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Doç. Dr. Veysel Tahiroğlu açılış konuşmasını yaptı. Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış da programda bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.
Gazze’de yaşananlar ele alındı
Konferans, Prof. Dr. Nurullah Agitoğlu’nun etkileyici sunumuyla devam etti. Agitoğlu, “İnsanlık İmtihanımız: Gazze” başlığı altında Gazze’de yaşanan gelişmeleri ve bölgede devam eden sürecin insanlık açısından taşıdığı sorumlulukları değerlendirdi.
Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği programda Gazze’de yaşananlara ilişkin değerlendirmeler paylaşılırken, konu farklı yönleriyle ele alındı.
Program kitap çekilişiyle sona erdi
Konferansın sonunda katılımcılara yönelik kitap çekilişi düzenlendi. Çekilişin ardından program sona erdi.
Organizasyonu gerçekleştiren BİLDEK, AGD ve ADEM tarafından programa katkı sunanlara ve katılım gösteren tüm davetlilere teşekkür edildi.



























