
Ensar Vakfı Mersin Şubesi yöneticileri, Mersin Valisi Atilla Toros’u makamında ziyaret etti. Görüşmede, “Sana Emanet Bilgi Yarışması”nda Türkiye derecesi elde eden öğrencilerin başarısı da gündeme geldi.
Ensar Vakfı Heyeti Valilikte Ağırlandı
Ensar Vakfı Mersin İl Başkanı Haşim Çeken ve beraberindeki heyet, Mersin Valisi Atilla Toros’u ziyaret etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, vakfın yürüttüğü eğitim ve gençlik çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
Ziyarette, Ensar Vakfı tarafından düzenlenen ve Türkiye genelinde yoğun katılımla gerçekleştirilen “Sana Emanet Bilgi Yarışması”nda derece elde eden Mersinli öğrenciler de yer aldı.
Dereceye Giren Öğrencilere Tebrik
Vali Atilla Toros, yarışmada Türkiye birincisi olan Ecrin Aslan ile Türkiye üçüncüsü olan Doğa Koçak’ı tebrik ederek elde ettikleri başarıdan dolayı kendilerini kutladı.
Öğrencilerin azim ve gayretlerinin takdire şayan olduğunu belirten Toros, başarılarının devamını dileyerek eğitim hayatlarında da aynı kararlılıkla ilerlemeleri temennisinde bulundu.
Eğitime ve Başarıya Destek Mesajı
Ziyaret sırasında, gençlerin akademik ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayan çalışmaların önemine vurgu yapılırken, bilgi yarışmalarının öğrencilerin motivasyonunu artırdığı ifade edildi.
Ensar Vakfı Mersin İl Başkanı Haşim Çeken de vakfın eğitim alanındaki faaliyetleri hakkında bilgi vererek desteklerinden dolayı Vali Atilla Toros’a teşekkür etti.
Gerçekleşen ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. Ensar Vakfı’nın gençlerin eğitim yolculuğuna katkı sunan çalışmaları ve öğrencilerin elde ettiği başarılar, ziyaretin en dikkat çeken başlıkları arasında yer aldı.



























