
Ensar Vakfı Bahçelievler Şubesi, Ocak ayında okunan “İmanın Güneş Yüzlü Öncüleri” kitabı kapsamında düzenlediği tahlil programını gezi etkinliğiyle birleştirerek anlamlı bir organizasyona imza attı. Okuma gruplarında yer alan bir grup öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirilen program, yoğun ve verimli bir günle tamamlandı.
Program, sabah saatlerinde okullarda yapılan kahvaltı ile başladı. Ardından 15 Temmuz Şehitliği ziyaret edilerek şehitler dualarla anıldı. Katılımcılar daha sonra Büyük Çamlıca Camii’ne geçti. Caminin büyük kütüphanesinde gerçekleştirilen kitap tahlili programında yaklaşık 20 öğrenci söz alarak eser üzerine değerlendirmelerde bulundu. Öğrencilerin hazırlıklı ve başarılı sunumları takdir topladı.
Gün, hep birlikte kılınan öğle namazı ve gerçekleştirilen ziyaretlerle sona erdi.
Programın organizasyonunda emeği geçen Beytullah Yıldırım, İbrahim Karahan ve koordinatör öğretmenlere teşekkür edilirken, katılım sağlayan öğrenciler de gösterdikleri gayret dolayısıyla tebrik edildi.
Ensar Vakfı Bahçelievler Şubesi yetkilileri, programın sorunsuz ve başarılı bir şekilde tamamlanmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, katkı sunan herkese şükranlarını sundu. Yapılan açıklamada, “Rabbimiz maddi ve manevi katkı sağlayan tüm emektarlarımızdan razı olsun. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.



























